måndag 9 augusti 2010

Vardag igen

En helt vanlig löprunda. Foto: Sara Ringström


Då var det slutsemestrat för min del. En "helt vanlig" måndag väntar, så vanlig som den nu kan bli för en personlig tränare. Det jag kan hoppas på är att det finns många träningssugna Sats-medlemmar därute som vill ha hjälp med sin träning under kommande höst.

Kanske blir det även en "helt vanlig" löprunda ute på Järvafältet också. I min kropp bor en längtan dit ut. Vi får se hur dagen utvecklar sig...

Om jag blundar så kan jag fortfarande känna hur tåget kränger fram på rälsen mellan Jämtland och Stockholm. Resan tog drygt sju timmar och varken Helena eller jag är vana att sitta stilla så länge. När vi äntligen kunde kliva av och veckla ut våra ben i den dimmiga, mörka stockholmskvällen kändes det verkligen som en lättnad.

Idag ska jag bara smälta intrycken från Vértex-helgen och imorgon börjar detaljplaneringen inför nästa äventyr på allvar!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Och välkommen tillbaka. Det var kul att träffa dig/er i helgen. Var själv hemma vid 19-tiden efter en seg bilfärd.
Jag kommer att med intresse följa din resa till alperna. Jag är så impad! Du kunde lika gärna flyga till månen ur mitt perspektiv.

MVH/Ola P
(terräng är bättre än asfalt)

Camilla sa...

Ola: Det var kul att träffa er också! Ni skulle lätt ha vunnit tävlingen "gladaste laget" om det funnits en sådan kategori. Du är välkommen att följa mina öden och äventyr här på bloggen.

bureborn sa...

Va´ kul det var att träffa dig!
Och vilken härlig beskrivning av loppet! Hade jag inte varit sugen på att kuta igen - så hade jag garanterat blivit det av dina målande ord.
Säger som Ola - är så imponerad av din kommande utmaning. Så supercoolt! Gissa om jag kommer att häcka på din blogg framöver?

Anonym sa...

Järva? Wow jag springer också där, men vilken del av Järva håller du till på? Jag bor springer ifrån Barkarby och runt den delen.

Mvh Maria

Camilla sa...

Maria: Hela Järvafältet, men jag utgår från Fäboda gård, så det blir i första hand norra delen.