måndag 16 augusti 2010

Inte märkvärdigt

Salomon Trailtours hemsida står det i vänstermarginalen : "Vi vill visa att det inte ska vara så märkvärdigt med att springa i skogen, det är varken runt Mt Blanc massivet eller upp på Kebnekaise som gäller för vår Tour utan tillbaks till "rötterna"." Det känns faktiskt lite komiskt att läsa eftersom jag styr kosan till båda nämnda orter denna sommar.

Bild från www.utratrailmb.com

Men vet du vad? Det är inte så märkvärdigt med Mont Blanc eller Kebnekaise heller, inte om det verkligen är dit du vill. Allt är möjligt. Om någon sagt till mig för fyra år sedan att jag skulle stå på startlinjen i Ultra Trail du Mont Blanc denna sommar så hade jag med stor sannolikhet skrattat den personen rakt i ansiktet. För fyra år sedan visste jag förresten inte ens att det fanns ett sådant lopp, jag visste inte ens att det fanns så långa lopp överhuvudtaget. Att springa 100 miles blev en möjlighet i min hjärna för lite mer än 1½ år sedan. I augusti 2009 gjorde jag det. Jag har planerat och prioriterat för att komma hit, där jag är idag -och det kan du också göra! Om du vill.

3 kommentarer:

Ingmarie sa...

Finns en vilja och en önskan så finns också kraften att genomföra det.

Bosse J sa...

Allt är möjligt bara man vill, det gäller att våga ta besluten och sen vara målmedveten. Man klarar så oerhört mycket mer än man tror, bara man vågar.
Du grejar det här, om 2 år är det min tur hoppas jag.

Camilla sa...

Ingmarie: Så sant! Det är skillnad på att drömma och att verkligen vilja.

Bosse: Visst är det härligt att ha stora utmaningar att se fram emot? Lycka till i Skövde!