fredag 27 augusti 2010

Tre timmar till start

Magen full av pasta och franska ostar. Det serverades även rödvin på pastapartyt, men det hoppade jag över. Laddar också med att lyssna på Kent i min iPod. De andra svenska löparna är nervösa. Konstigt nog gör det mig ännu lugnare. Nästa gång jag skriver här blir efter loppet.

Over and out...

8 kommentarer:

Anonym sa...

Camilla, vi är med dig! Stort lycka till och vi håller tummarna för dig!

Kramar mamma o pappa

Anonym sa...

Kära du, har tänkt massor på dig idag. Vi pratade om dig på klassen, dit 19 tappra trotsade ett soligt Sollentuna och kom in och cyklade. Vi tänkte på dig genom hela klassen - och när den var slut var det ju dags för din start... Nu har jag registrerat mig och kommer att följa dig, Camilla. Du är så stark! Respekt. Massor med kramar Anna

Anonym sa...

Inloggad. Väntar ivrigt på första pipet. Tror stenhårt på dig.

Ingmarie sa...

Sänder tankar, krafter, pepp, uppmuntran, värme (eller svalka beroende på vad du behöver), energi och MASSOR av kramar. Väntar ivrigt på att få läsa din berättelse!

Anonym sa...

Fick just ett sms från en ledsen Camilla som meddelade att loppet är avbrutet på grund av jordskred lite längre fram på banan.
Hon hade då kommit 21km.

Camillas sambo Jörgen

Ewa sa...

NEJ!!! Så tråkigt!
Styrkekramar i massor

Anonym sa...

Jösses så trist! Tyckte det var lite märkligt när det inte hade kommit några sms inatt... Massor med tröstkramar till dig Camilla! // Anna W

Dea sa...

Vad fin du är som blond!