fredag 27 augusti 2010

Väderprognos i fokus

Klockan halv sex i morse surrade det till i mobilen: sms! Det var Ultra-Trailorganisationen som skickade ut ett varningsmeddelande om att väderförhållandena kommer att skifta till det sämre. Det kommer att bli regnigt, blåsigt och kallt. När jag slog på datorn såg jag att det även kommit ett mail med samma innehåll. Vi uppmanas att utrusta oss för dåliga väderförhållanden.

Prognoserna ställda i Sverige och Norge ser liknande ut. Ner mot 5 grader och lätta regnskurar. I Chamonix, alltså. Uppe på bergspassen kan det bli riktigt, riktigt kyligt. Visserligen har jag dansat lite regndans för mig själv på hotellrummet, men riktigt så kyligt hade det inte behövt bli. Inget att göra åt, bara ytterligare en anledning att hålla igång, förutom att komma närmare målet.

Nu väntar en del pyssel med utrustning. Vi får skicka en plastbag på ca 30 liter till Courmayeur och det är dags att bestämma vad den skall innehålla. Ombyte (även reservskor), energi, Medevisalvan och en tandborste blir det nog för min del.

3 kommentarer:

Erik sa...

Lycka till nu!
Vi håller tummarna för dig.

"Smärta är oundvikligt, lidande är frivilligt."

Camilla sa...

Erik: Jag bugar och bockar och lovar att ge ALLT!

MarathonMia sa...

Mycket bra tänkt. När det började bli kallt på GAX kändes det skönt att få sätta lite snabbare fart och få upp värmen. Då kopplar man snabbt bort jobbiga tankar och naturen hjälper liksom till att föra en framåt.

Det kommer att gå bra det här Camilla. Jag tror på dig!