fredag 27 augusti 2010

Börjar bli redo...

Här på hotellsängen står nu all packning inför loppet. Observera de små smidiga, hopfällda stavarna längst ner på ryggsäcken. Den gula påsen skall skickas till Courmayeur och möta upp mig där under morgondagen. Det som väger mest är energin i form av superpulver (som jag berättar mer om efter loppet), nötcréme och Honey Stinger energigodis.

Ovädret har dargit igång utanför och släppt loss ett gäng rejäla blixtar och åskknallar. Det är bara att hoppas att det värsta hunnit lämna dalen till starten ikväll. Och så håller jag en tumme för att gänget (ca 1500, kanske) på andra sidan bergsmassivet som just startat i CCC har det mindre regnigt än vi just nu. Det är tråkigt att starta ett lopp med att bli blöt. Fuktiga fötter har lättare att generera blåsor och så blir du fruktansvärt fort kall om du tar en paus och står still en stund.

Snart är det dags för dagens franska bakverk och en kopp starkt, svart kaffe tillsammans med supporter-syster. Pastapartyt öppnar klockan 14 och då kommer vi med största sannolikhet att hänga på låset för att kunna fylla magarna med massor av energi! Förhoppningsvis lyckas jag även vila en stund till innan det är dags för start. 18.30 smäller det, kanske både åska och startskott. Vi får se...

6 kommentarer:

Träningsglädje sa...

lycka till!

askan sa...

Lycka till!!

mary (intothewild) sa...

LYCKA TILL!!! Ta bergen med storm!

Annelie sa...

Lycka till!

anneliten sa...

Det pirrar i min mage när jag tänker på vad du ska göra - hur ska det då inte kännas i din mage... Ett superduperstort LYCKA TILL. Jag kommer att tänka på dig nästan hela tiden.

Camilla sa...

Tack alla ni fantastiska supportrar som gett mig hälsningar och lyckönskningar! Ni laddar mig med positiv energi!