tisdag 17 augusti 2010

Finns tomten?

Kan det möjligtvis vara så att tomten och brevbäraren är samma person? Hur skulle annars ett sådant här kuvert kunna hitta fram till mig?


Det visade sig vara MarathonMia som låg bakom. Och att hon själv dessutom agerat tomte/brevbärare. I kuvertet fanns nämligen en liten mobilladdare som hon lovat att låna mig inför mitt långa lopp, men den var även kryddad med sådant ultralöpare kan tänkas behöva: salt, energigel, energibar, skavsårsplåster och druvsocker. Och sist men inte minst en "lycka till"-hälsning som kommer att få följa med mig runt Mont Blanc i ryggan. Vilken fantastisk omtänksamhet!

Dessutom: vilket sammanträffande att jag just idag "tuggat terräng till frukost", vilket jag inte gjort på flera veckor.

4 kommentarer:

Annelie sa...

Det där är så fantastiskt fint och omtänksamt att jag, såhär som bloggläsare, nästan blir lite tårögd. Stort lycka till på UTMB

Ingmarie sa...

Nämen åh vad gulligt!
Jag blir med tårögd.
Fina Mia och fina du. :-)

Anna sa...

Det är bra med fina vänner. Härligt. Vad kul att du ska springa ett sådant monsterlopp. Knasigt jobbigt men otroligt respektingivande. Ska bli spännande det här.

MarathonMia sa...

Men lilla Toka - du FÅR ju laddaren förstås - jag anar att du kommer springa långa lopp även i framtiden och kan behöva den då!

Vassego!