måndag 1 november 2010

Dags att byta tränare?

När jag fick reda på träningsmålen i november funderade jag några sekunder på att byta tränare... Målet är 429 löpta kilometer innan det står 1/12 i almanackan. Tio marathon! Dessutom är det ett krav att jag tränar dynamisk rörlighet varje dag för att hålla mig smidig och skadefri. Inknölat tillsammans med allt detta är 2 stycken styrkepass per vecka, funktionell styrketräning är att föredra.

Det känns ju skönt att det finns en tränare som tror att det här är genomförbart och som kastar ut utmaningen. För jag är inte sen att hugga den. Men är inte målen lite väl högt satta?

Vad min tränare heter? Det är ju jag...

6 kommentarer:

Mikael Björk sa...

Du verkar ju ha en bra tränare. Som vet precis vad du behöver. ;-)

Ingmarie sa...

Det bestämmer du själv!:-)

Anonym sa...

Tur att min tränare är snällare mot mig än du mot dig. ;). Jag har fortfarande träningsvärk efter lördagens corepass. Det lovar inte gott inför nystarten :/.
Kram
Ewa

Miranda sa...

Shit vilken mängd! Härlig tränare du har ;) ;)

askan sa...

Haha, vilken tuff jäkel till tränare. Jag hade nog blivit förbannad :)

Ericsson sa...

Visst är det härligt med uppbyggnadsträning! Jag har inte koll på din normala träningsdos, men det onekligen ganska maffigt ut. Jag utgår från att tränaren har koll. Det vikigaste vid en radikalt ökad träningsmängd är dock att vara vaksam på förslitningskador. Skilj på muskelvärk och ledvärk. Se till att föra en öppen och ärlig dialog med din tränare. Hon verkar ju duktig så hon lyssnar säkert!

Tränaren har dock valt den bästa månaden för pannbensträning!