lördag 13 november 2010

Det blev dubbat

Dagens andra milrunda kändes bra mycket lättare än den första och resultatet blev också en dryg minut snabbare. Den här gången fick jag en bättre överblick över isläget ute på Järvafältet eftersom det nu hunnit bli ljust. Kanske kan det gå att springa i vanliga skor, men med dubbarna kunde jag känna mig 100% säker i ett par av de riktigt isiga småbackarna.

Ute på min milbana är det en salig blandning av bar asfalt, is, lera och bar grusväg. Därför ser skorna ut såhär eftertvå rundor. Notera den lilla isbildningen under vänsterdojans framfot. Vädret är precis så skönt kyligt och grått som november brukar vara. Och på något underligt sätt är det ganska vackert.

Lite mer än en timma kvar till mil nummer tre. Jag har duschat av mig svetten, tankat energi i form av Overtim´s 640 (fransk måltidsersättning för uthållighetssporter) och saffransgifflar. Däremot har jag misslyckats med att tanka över mina GPS-filer till tävlingssidan på jogg.se, så jag är inte med i tävlingsklassen som jag hade hoppats på. Men jag springer ändå vidare...

2 kommentarer:

anneliten sa...

Tänk att du gör detta alldeles ensam - imponerande!

Synd med loggningsproblemen. Tävlingsmässigt verkar 2010 inte riktigt vara ditt år.

Camilla sa...

anneliten: Hittills går löpningen bra på egen hand. Ja, det är nog meningen att jag ska stärkas av motgångarna 2010, "det tröga året".