fredag 23 april 2010

Färgklick!

Det är väl knappast någon som legat sömnlös och undrat över mitt skoval under gårdagen. I så fall hade den personen kunnat pusta ut och slappna av nu när jag berättar att det blev dessa:

Ännu är de inte insprungna. Det kommer att ske i eftermiddag på sträckan Odenplan - Sollentuna centrum. Just nu har de bara fått cykla och har slumpvis lerstänk över sig. Ser inte nya ut längre, med andra ord. Cykelturen hem från city igår kväll bjöd på motvind, regn och SNÖ!

Innan jag kastade mina gamla favoriter i butiken (och spatserade ut i mina nya) vände jag på dem och kunde konstatera att de verkligen var helt slut. Jag hade börjat nöta på mellansulan! Visst syns det på bilden att det är färggranna saker, men jag lovar att det är inget jämfört med hur de uppfattas i verkligheten. Dessa är ROSA! Men funktion går alltid före utseende när det gäller löpardojjor, så det är bara att gilla läget.

Avskedsturen för de gamla trotjänarna skedde tillsammans med Helena. Hon som började springa i november och då höll ett tempo på 7:08 per kilometer gjorde idag en något längre runda i 6:20-tempo (vi sprang en mil) och pratade glatt under hela turen! Vilka framsteg hon gjort! Som första lopp i löparkarriären har hon dessutom valt halvmaran Kungsholmen Runt som går om två veckor. Respekt!

3 kommentarer:

Maria sa...

Hej!
Ett par Nike LunarElite!?
Du kan väl berätta sen vad du tyckte om skorna!
Jag har själv ett par och vet vad jag tycker.....

Mina åker på idag när jag ska in till stan! :-)

Ha det gott!

Camilla sa...

Maria: än så länge har jag bara sprungit i dem med slitna ben. Återkommer när jag prövat ett pass med fräschare sådana. Jämfört med DS Trainer känns de i alla fall kindra "svampiga".

Camilla sa...

"mindre" skulle det ju stå... Jag slant visst på tangenterna.