tisdag 19 januari 2010

UTMB

Du som följt med några dagar på bloggen vet att UTMB står för Ultra Trail du Mont Blanc, klassat som Europas tuffaste terränglopp. Det handlar om 166 km och 9400 höjdmeter i ett enda svep. Jag kommer att stå på startlinjen i år!

Under dagen har jag fått veta att jag fått en plats i loppet som går i slutet av augusti med start och mål i Chamonix, Frankrike. Förutom att jag firat med ett riktigt glädjetjut har det också blivit tårta på jobbet. Just nu känns det snudd på overkligt långt borta. Redan imorgon börjar förberedelserna på riktigt och du kommer att kunna följa min extremt tuffa träning med mål att klara av en banlängd och -profil som denna (nyfikna kikar lättare på http://www.ultratrailmb.com/documents/utmb_profil_2009.jpg ) :


Det handlar om kondition, styrka, bra kost och mentala förberedelser. Till något som detta kan du inte komma nog rustad. Häng med på resan mot UTMB, den börjar NU!

7 kommentarer:

Gax Staffan sa...

Vad roligt ska bli jätte roligt att följa din resa till UTMB och grattis till platsen.

/Gax-Staffan

anneliten sa...

Superduperjättegrattis! För jag har ju förstått att du vill det här... Själv skulle jag nog vara mer skraj än jubla. Ska bli roligt att följa dig på vägen - via bloggen alltså.

Ingmarie sa...

Härligt! Jättegrattis! (Mail på G till dig)

Camilla sa...

Tack för gratulationerna! Just nu känns det som om firandet kommer att fortsätta ända tills den 30/8 (då jag åker hem från Chamonix).

MarathonMia sa...

shit vad coolt! Grattis!

Träningsglädje sa...

Kul, ska bli spännande att följa! :)

Miss Agda sa...

Wow! Coolt. Och grattis!
Det var kul att träffas idag och nu har även jag hittat till din blogg :)

Hls Milla (som tränade Power Plate bredvid dig idag :-)