måndag 8 mars 2010

Dåligt samvete

Vissa saker är sådant som du verkligen borde ta tag i fastän det inte känns så inspirerande eller kul alla gånger. Du har gått och tänkt på det länge men kanske inte riktigt fått ändan ur vagnen. För egen del pratar jag knappast om träning i de här ordalagen, men det hade du nog redan räknat ut.

I förra veckan ringde "min" bankkvinna och ville boka ett möte. Dags att se över min ekonomiska situation och jag var välkommen för ett personligt möte på banken. Jo tack, det kunde behövas. Min ekonomiska planering har legat lite på is senaste tiden.

När jag kom dit i morse var en av de första frågorna jag fick "vad jobbar du med?". När jag svarade att jag är personlig tränare och gruppträningsinstruktör så skruvade bankkvinnan lite generat på sig i sin kontorsstol. Hennes träning var det väl lite sisådär med, erkände hon. Jag kände mig tvungen att fnissande berätta att jag tänkt samma tanke när det gällde ekonomi som hon nu gjorde när det gällde träning. Sedan skrattade vi tillsammans när det visade sig att vi båda var lika dåliga på huvudräkning (min gamla mattelärare Börje skulle gråtit om han hört mig -huvudräkning var hans specialitet).

Tur att det går att vara expert på ett område och kunna inspirera andra inom just detta! Jag gjorde inga försök att grotta i hennes undermåliga träning, det var ju trots allt inte därför jag var där. Men jag kände att hon verkligen försökte hjälpa mig och så hoppas jag att jag kan hjälpa andra. på mitt expertområde. Träning och välmående.

1 kommentar:

Anonym sa...

Nu ska jag säga det officiellt: Fantastiska reflektioner skrivna på ett professionellt sätt - det är underbart att läsa din blogg, Camilla. Dåligt samvete hör till livet och utvecklar oss. Se vad som händer när vi tar tag i dessa och vilka lärdomar vi får! Kram Anna